2 Theo Hayez - The Lighthouse podcast
RV Theo Hayez - The Lighthouse podcast

Exclusief voor abonnees

Journalist achter podcast over Théo Hayez: “Er volgen nog meer onthullingen”

Kan populaire podcast van Australische journalist verdwijning van Théo Hayez helpen oplossen?

Kan een Australische misdaadverslaggever die eerder al enkele cold cases in een stroomversnelling bracht nu ook de zaak van de verdwenen Théo Hayez (18) oplossen? Sinds begin deze maand werpt David Murray in The Lighthouse, de populairste podcast van Australië, elke week een nieuw licht op de zaak. “Ik hoop dat we de familie antwoorden kunnen geven. Ik ben optimistisch. Dat moet ook, otherwise, what’s the point?”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • claudio lugli

    dus van die gast zijn verdwijning wordt er een podcast van gemaakt.sensatie,op kap van miserie van ouders en vrienden. maar ja,alles om de cijfers .schandaal noem ik dat

  • sjaak vanslembrouck

    Ik luister wel nog eens graag naar een podcast er zitten er hier en daar wel echt goeie tussen maar wat is dit ? Als die mannen ECHT info hebben dat ze dat dan gewoon aan de politie/en familie doorgeven. Dit is gewoon profiteren beide van die jongen en van de situatie.

Lees meer