2 Foto ter illustratie.
thinkstock Foto ter illustratie.

Kind (5) neemt tas met cocaïne mee naar school, vader opgepakt

Een 5-jarige jongen stapte afgelopen week met een tas met cocaïne zijn school binnen in Holyoke in de Amerikaanse staat Massachusetts. De jongen liet de drugs aan een leraar zien en zei dat hij zich als Spider-Man zou voelen als hij de cocaïne in zijn mond zou stoppen.

De leraar schakelde direct de politie in. Die brachten de jongen voor onderzoek naar het ziekenhuis, ook al vermoedde de politie dat het kind de cocaïne niet had ingeslikt. Dat meldt NBC. De uitslag van dat onderzoek is niet bekend gemaakt.

De vader van de jongen is thuis aangehouden. In zijn huis lagen tassen met cocaïne en heroïne. Hij was al in beeld bij de politie wegens drugscriminaliteit en is overgebracht naar de gevangenis.

2 De vader van de kleuter is gearresteerd
Holyoke Police Department De vader van de kleuter is gearresteerd

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer