3 Jessica Reboredo is overweldigd door wat haar overkomt
videostill Jessica Reboredo is overweldigd door wat haar overkomt

Klanten geven haar plots enorme fooien. Maar haal zakdoek maar boven voor wat vervolgens gebeurt

Dit is het hartverwarmende verhaal van een lerares die in de bres springt voor haar vroegere leerlinge. Jessica Reboredo is mama van vier kinderen en ze heeft het niet onder de markt. Terwijl haar man Robert strijdt tegen kanker, probeert zij als serveerster in Las Vegas de eindjes aan elkaar te knopen. Dat lukt amper tot de dag dat alles even anders werd.

Het was in de zomer van vorig jaar dat haar vroegere lerares uit het basisonderwijs het verrassingsteam van de Amerikaanse zender 'Fox 5' had ingeschakeld om Jessica een dag te bezorgen om nooit meer te vergeten. De video van het gebeuren is nu viraal gegaan en dat is maar goed ook want dit hartroerende verhaal verdient het om onder de aandacht gebracht te worden.

De echtgenoot van Jessica had teelbalkanker die volledig was uitgezaaid. Robert werd voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in Los Angeles, ver van zijn familie.

Jessica werkte ondertussen als serveerster en probeerde hem om de paar dagen te gaan bezoeken. Ze sliep dan in haar wagen omdat ze zich geen hotelkamer kon veroorloven.

3
videostill

Wat uiteindelijk vorig jaar begon als een normale werkdag voor de moedige jonge vrouw, zou uitdraaien op een ontroerende verrassing vanjewelste. De klanten gaven haar steeds grotere fooien. En dan kwam plots het team van Fox binnen met nog meer grote verrassingen zoals een cheque van 10.000 dollar (omgerekend 9.500 euro), de sleutels van een nieuwe wagen en hotelaccommodatie in Los Angeles.

Zo kon Jessica even alle (financiële) zorgen van zich afzetten want ze zou het nog heel zwaar krijgen. Robert overleed op 12 augustus 2016.

Er is een GoFundMe-pagina opgericht om Jessica en haar vier kinderen te steunen.

3
kos

Lees meer