In de omgeving van de Amerikaanse stad San Francisco houdt de politie een klopjacht op een "gewapende en gevaarlijke" 80-jarige man. Hij zou op twee mensen hebben geschoten. Archieffoto.
Thinkstock In de omgeving van de Amerikaanse stad San Francisco houdt de politie een klopjacht op een "gewapende en gevaarlijke" 80-jarige man. Hij zou op twee mensen hebben geschoten. Archieffoto.

Klopjacht op 80-jarige man die twee mensen heeft neergeschoten in San Francisco voorbij: verdachte dood teruggevonden

In de omgeving van de Amerikaanse stad San Francisco is de klopjacht op een "gewapende en gevaarlijke" 80-jarige man afgelopen. De politie heeft hem dood aangetroffen. De man zou eerder op twee mensen hebben geschoten.

Donderdagnamiddag (lokale tijd) werden schoten gehoord in een appartementsgebouw in Mill Valley, op 22 kilometer van San Francisco. Toegesnelde agenten troffen een man en een vrouw aan met schotwonden. 

De verdachte vluchtte weg. De politie beschouwde hem als gevaarlijk en liet de omgeving van het appartementsgebouw ontruimen. De slachtoffers werden naar het ziekenhuis overgebracht.

Uiteindelijk trof de politie de man dood aan in een gebouw. De veiligheidszone werd opgeheven. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer