Shutterstock

Koe vlucht uit slachthuis en belandt in woonkamer

Een koe is in Duitsland uit een slachthuis gevlucht en vervolgens in iemands woonkamer beland. Dat meldt de politie.

De koe was ontsnapt uit een slachthuis in de stad Bernkastel-Kues en rende een aangrenzende tuin in. Daar stormde ze door de terrasdeur, recht het huis binnen.

Het paniekerige dier richtte verwoestingen aan in verschillende kamers op de begane grond. De bewoners van het huis hielden zich intussen schuil op de bovenverdieping.

De ontsnapping liep overigens niet goed af voor de koe. “Ze werd later gezien in het gras buiten aan het huis en professioneel gedood", zei een politiewoordvoerder.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jan strynckx

    is in de jaren 70 ook bij ons gebeurd. Uit het slachthuis van Gent ontsnapte een stier en liep een woning in de Vlaanderenstraat binnen. De deur stond tegen omdat er volk werd verwacht. Er was nl. een communiefeest aan de gang. Van het meubilair en het servies was niet veel meer over.

  • Kristof De Beck

    Zeer erg. Hoogst uitzonderlijk ontsnapt een koe aan regelrechte moord. Het dier in in pure paniek en dan wordt het toch wel zeker toch nog gedood. Ik vind het vreselijk.

Lees meer