5
AFP

Lamborghini schakelt over naar productie mondmaskers

De Italiaanse sportwagenfabrikant Lamborghini heeft de productie opgestart van mondmaskers en beschermende brillen voor medisch gebruik. Dat meldt het bedrijf donderdag.

Het dochterbedrijf van de Volkswagengroep is het zoveelste bedrijf in rij dat mondmaskers begint te produceren vanwege de coronacrisis. In Italië gingen andere producenten van luxegoederen of kledij Lamborghini voor. Armani bijvoorbeeld maakt beschermende kledij en ook Prada is op de kar gesprongen.

De productie van Lamborghini gaat naar een ziekenhuis in Bologna, de stad in het noorden nabij de hoofdzetel in Sant'Agata Bolognese.

5 Lamborghini produceert nu ook beschermende brillen voor verplegers en artsen in de ziekenhuizen. Ze gebruiken hier 3D-printers voor.
AFP Lamborghini produceert nu ook beschermende brillen voor verplegers en artsen in de ziekenhuizen. Ze gebruiken hier 3D-printers voor.
5
AFP
5
AFP
5
AFP

Lees ook:

Moeten we nu een mondmasker dragen of niet? “Er zijn voor gezonde mensen ook risico’s aan verbonden” (+)

Hier moet je op letten bij het dragen van een mondmasker

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer