LIVE. Volg hier de persconferentie van de Nederlandse premier Rutte

Ook Nederland gaat nieuwe versoepelingen aankondigen. Om 19 uur geeft premier Markt Rutte een persconferentie. Volg ze hier live.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Rutte
PZC Rutte

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kees Huls

    @Peter Permentier. In NL zijn 150 parlementsleden en 75 1e Kamerleden (Senaat) In de provincie Fryslan (Friesland) is het Fries officiële taal en dat is geen dialect van het Nederlands.

  • PETER PERMENTIER

    Het probleem is anders wij hebben 5 regeringen, met ieder zijn eis en taal, en 745 parlements leden, ook hier zijn er 4 verschillende culturen en gedachten, terwijl in Nederland er maar 1 regering is er over het ganse land Nederlands spreek en maar 245 parlements leden, dus er staan minder echo's op de mesthoop te kraaien, wacht tot we de Vivaldi regering gaan hebben, dan wordt Belgie Circus Soleil ten top.En wie betaald de gepensioneerden en die hebben al 2 index sprongen aan hun broek beslist

Lees meer