rv

Maak kennis met de 'vaginafluisteraar' die meer en meer werk heeft

De Iraanse plastische chirurg Amir Marashi heeft als bijnaam 'de vaginafluisteraar'. Hij voerde al meer dan 400 operaties uit aan het geslachtsdeel van vrouwelijke patiënten. Het is zijn specialisatie. Meer en meer vrouwen laten zich in de onderste regionen bewerken met het oog op de perfecte vagina en op een verbeterd seksleven. Een journaliste van de New York Post wipte even binnen bij Marashi tijdens zijn 'vagina showcase' in Manhattan en stapte er wijzer weer buiten.

Ook aan de vagina kan er een en ander chirurgisch 'verbouwd' worden. Marashi kan desgewenst de schaamlippen inkorten, de vaginaopening strakker maken, de G-plek vergroten of zelfs het clitoriskapje aanpassen. Vrouwen kiezen vaak voor deze vorm van plastische chirurgie om hun zelfvertrouwen op te krikken met een mooiere vagina en om meer en betere orgasmes te krijgen.

Sommigen willen dan weer gewoon hun schaamlippen laten verkleinen om het fietsen minder pijnlijk te maken, zegt Marashi. De chirurg deed ook bij twee slachtoffers van genitale verminking een reconstructie van de clitoris. En bij vrouwen die om te huwen hun maagdelijkheid moeten bewijzen, plaatste hij nagemaakte maagdenvliezen.

Om het resultaat van zijn werk te controleren, sms't de chirurg als nazorg vaak met zijn patiënten. Hij doet deze job al langer en is er rotsvast van overtuigd dat hij vrouwen gelukkiger maakt en hun leven veraangenaamt. Zijn bijnaam is VW, afkorting van vagina whisperer of vaginafluisteraar. Zelf noemt hij zich tijdens zijn presentatie, waarin hij de semi-erotische showelementen niet schuwt, een 'vaginaontwerper'.

Al op zijn tiende woonde Marashi een eerste keer een operatie van zijn vader in Europa bij. Momenteel zit hij zelf als 'vaginachirurg' aan 80 tot 100 operaties per jaar, en de vraag naar zijn diensten neemt alsmaar toe. De climax is nog niet bereikt.

5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Anonymous

    In zo'n preuts land???

  • Nicolas Snoeck

    Elk zijn muis is zijn leuze