Mohammed Abad was zes toen hij in een verkeersongeluk zijn geslachtsdeel verloor.
Kos Mohammed Abad was zes toen hij in een verkeersongeluk zijn geslachtsdeel verloor.

Man (43) krijgt na honderd operaties weer een erectie

Een man wiens geslachtsdeel tijdens een ongeluk als kind werd afgerukt, heeft een bionische penis gekregen. De 43-jarige Schot Mohammed Abad kan nu voor het eerst een erectie krijgen en hoopt met zijn bionische penis na ongeveer 100 operaties zijn maagdelijkheid te verliezen en een gezin te stichten.

Toen Mohammed zes jaar was, werd hij honderden meters lang onder een wagen meegesleurd. Daardoor verloor hij zijn geslachtsdeel. In de loop der jaren onderging Mohammed een reeks reconstructieve operaties. De laatste implantatie bezorgde hem een penis die ook een erectie kan krijgen.

Pompje
Met een huident uit zijn arm slaagden dokters erin een penis van 20 cm te construeren. Die bevat twee buisjes, die de penis in erectiele toestand brengen wanneer Mohammed een pompje in zijn testikels activeert.

Dat gebeurt in enkele seconden. "Ik kijk er naar uit mijn leven voort te zetten als een normale mens. De dokters hebben me gezegd dat ik moet blijven oefenen", verklaart Mohammed uit het Schotse Edinburgh in The Sun.

Kinderwens
Mohammed is getrouwd geweest, maar hij hield zijn beperking geheim voor zijn vrouw, die hem vorig jaar verliet. Hij ziet de toekomst nu rooskleuriger. "Ik kijk ernaar uit iemand te ontmoeten met wie ik misschien kan oefenen", verklaart hij. "Mijn uiteindelijke doel is kinderen te krijgen, dat zou pas een mirakel zijn".

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees meer