Man (74) trouwt met ex (36) van zijn zoon: "Dus nu wordt zij mijn stiefmoeder"

Van de zoon naar de vader: het bleek een kleine stap voor de 36-jarige Liza Goddard uit het Britse Grimsby. Nadat ze in 2003 scheidde van Jason Harwood (35) staat ze nu op het punt om te trouwen met zijn bijna veertig jaar oudere vader John.

Om kosten te besparen, gingen de twee oorspronkelijke tortelduifjes in de kleine flat van John wonen. De huwelijksnacht brachten ze zelfs door in een slaapzak naast zijn bed. Toen al kreeg Jason iets in het snotje.

"Ik ging voor mijn vrouw een milkshake in de McDonald's kopen, maar was vergeten te vragen welke smaak ze wilde. Ik keerde dus sneller terug dan verwacht en toen zag ik haar zonder slipje in bed. Mijn vader zat ernaast, met zijn gulp open", klinkt het.

Jason zette na een verhuis zijn vader op straat, maar niet veel later liet Liza hém zitten. Hun huwelijk zou slechts acht maanden standhouden.

"Ik word je stiefmoeder"
En nu zijn de rollen dus omgedraaid. "Mijn vader had me enkel verteld dat hij zich verloofd had. Met wie wist ik dus nog niet. Tien minuten later stapte Liza binnen. 'Je kan er maar beter aan wennen dat ik je stiefmoeder word', zei ze. Eerst is ze mijn ex, nu mijn stiefma: dat klopt toch niet?"

Ook Jasons moeder kan er geen goed woord over kwijt. "John is nooit een goede vader geweest en als opa is hij al helemaal verschrikkelijk", aldus Sharon. "En nu zit die Liza constant te vertellen dat ze de oma van mijn kinderen wordt. Het is een vreselijke toestand."

Lees meer