2
AFP

Man die inreed op moskee in het Franse Colmar ondervraagd en opgesloten: “Hij heeft psychische problemen”

De man die zaterdagavond inreed op de Grote Moskee van de Franse stad Colmar, is vandaag ondervraagd en nadien opgesloten in de cel. Dat is vernomen van een bron dichtbij het onderzoek.

De verdachte is zelf een inwoner van Colmar. Volgens Le Parisien werd hij geboren in 1980 en zou hij bij de politie bekend staan om gewelddaden en rijden zonder rijbewijs. Volgens het parket heeft de man psychische problemen.

De man reed zaterdag tussen 19 en 20 uur doelbewust in op de moskee. Niemand raakte daarbij gewond, maar de dader moest wel naar het ziekenhuis worden gebracht omdat hij zichzelf verwond had met een mes. Hij is intussen geopereerd en is nu officieel aangehouden op verdenking van poging tot moord. 

2
AFP

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • danny janssens

    ik denk dat ruim 25 procent van de Vlamingen psychische problemen heeft

Lees meer