2 Foto ter illustratie
Shutterstock Foto ter illustratie

Man die met geldtransportwagen (en zeker 1 miljoen euro) wegreed, gepakt

De bestuurder van de geldtransportwagen die maandag in Frankrijk met 1 miljoen euro vandoor ging heeft niet lang van zijn buit kunnen genieten. De man, Adrien D. (27), werd gisteren gearresteerd in de Franse stad Amiens. Volgens de krant Le Parisien is bijna al het gestolen geld teruggevonden.

De man verdween maandagochtend vroeg in Aubervilliers, net buiten Parijs. Rond 6 uur stapten zijn twee collega’s uit bij een verdeelcentrum. Terwijl zijn collega’s bezig waren, reed de man weg met de transportbus. Het busje werd gisteren enkele straten verderop gevonden, maar Adrien was verdwenen, mét het geld.

Al een dag later werd de Fransman door de politie van Lille, samen met nog een man, gearresteerd. D. zou tijdens zijn arrestatie geprobeerd hebben te vluchten door uit een raam te springen. Le Parisien schatte de waarde van de buit op 3 miljoen euro, andere Franse media menen dat het om zeker 1 miljoen euro gaat.

2 Adrien D., de man die er gisteren met 1 miljoen euro in een geldtransportwagen vandoor ging.
AFP Adrien D., de man die er gisteren met 1 miljoen euro in een geldtransportwagen vandoor ging.

Bekijk ook:

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • guido vermeyen

    Heb die film gezien, bijna identiek scenario, personage bleef alleen achter in de geldwagen en reed weg......waarschijnlijk daarop geïnspireerd.

Lees meer