3 Geert Wilders wordt in Heerlen begroet door omstanders op de markt. De PVV-leider deelt flyers uit in aanloop naar de verkiezingen in Nederland.
ANP Geert Wilders wordt in Heerlen begroet door omstanders op de markt. De PVV-leider deelt flyers uit in aanloop naar de verkiezingen in Nederland.

Man opgepakt vlak voor flyeractie van Geert Wilders

De politie heeft vandaag in het Nederlandse Heerlen een man gearresteerd vlak voor een verkiezingsevenement van PVV-leider Geert Wilders. 

Op Twitter meldt Wilders dat het volgens informatie van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) ging om een verwarde man die hem iets zou willen aandoen. De politie wil verder niets kwijt over de identiteit en motieven van de opgepakte man. De flyeractie van Wilders in Heerlen is zonder incidenten verlopen.

3
ANP
3
ANP

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yves Van Rossem

    Na de moord op Pim Fortuyn mogen we ons aan alles verwachten. Er lopen heel wat "verwarde" mensen rond op de wereld ...

Lees meer