Politieagenten staan voor Mistral, het eetcafé waar de ober werd neergeschoten.
AFP Politieagenten staan voor Mistral, het eetcafé waar de ober werd neergeschoten.

Man schiet ober neer “omdat broodje niet snel genoeg kwam”

De ober van een eetcafé in Seine-Saint-Denis (ten noordoosten van Parijs) is gisteren neergeschoten door een klant. Volgens een bron dicht bij het onderzoek zouden de stoppen zijn doorgeslagen toen zijn broodje niet snel genoeg klaar was.

Medewerkers van het eetcafé belden gisterenavond rond 21 uur de politie op met de melding dat hun 28-jarige collega werd neergeschoten met een pistool, volgens de bron.  De hulpdiensten probeerden nog om de man te redden, maar konden niets meer doen. Het slachtoffer stierf ter plaatse aan “een schotwond in zijn schouder”.

De dader was meteen na de feiten gevlucht. Volgens de aanwezigen zou hij zijn geduld hebben verloren “omdat zijn broodje niet snel genoeg zou zijn klaargemaakt”, aldus de bron.

Het bureau van de Eiser Bobigny deelde AFP mee dat het een moordonderzoek had geopend, dat was toevertrouwd aan de gerechtelijke politie van Seine-Saint-Denis.

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Geert Vaelen

    Moet je daarvoor iemand vermoorden? En nu heeft ie nog geen broodje. En wie gaat er nu met een wapen op zak een broodje kopen? Als het te lang duurt, vertrek dan en ga ergens anders. Of leer gewoon geduld te hebben, dat is tegenwoordig ver zoek.

  • Dirk Bytebier

    Wat voor een rot wereld ! Mijn broodje komt niet snel genoeg en ik ga hem neerknallen

Lees meer