getty

Man trekt handgranaat in bordeel München

Een 60-jarige man heeft in een bordeel in de Duitse stad München gedreigd met een handgranaat. Volgens de politie had hij afgelopen nacht ruzie met een medewerker van de seksclub. De man had zich naar verluidt beklaagd over de arbeidsvoorwaarden van de prostituees.

Nadat het tot een woordenwisseling was gekomen tussen beiden, verliet de man het bordeel. Hij kwam terug met een handgranaat. De medewerker wist te voorkomen dat hij de pin uit het explosief trok. Uit onderzoek van de politie bleek dat de handgranaat weliswaar echt was, maar geen explosieve lading bevatte.

Na verhoor door de politie is de verdachte naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte tijdens de worsteling met de medewerker lichtgewond.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer