4 De Nederlandse politie trof, naast zes zeecontainers die dienst moesten doen als cellen, ook een martelcontainer aan. Een oude tandartsstoel was voorbereid met handboeien om slachtoffers vast te ketenen.
via REUTERS De Nederlandse politie trof, naast zes zeecontainers die dienst moesten doen als cellen, ook een martelcontainer aan. Een oude tandartsstoel was voorbereid met handboeien om slachtoffers vast te ketenen.

Exclusief voor abonnees

Martelkamers zijn volgende stap van sadistisch drugsgeweld: “Dit komt zo uit een draaiboek van Mexicaanse kartels”

Drugscriminelen die elkaar bewerken met hete strijkijzers of knuppels zijn niets nieuws onder de zon. Een netjes ingerichte martelkamer zoals de Nederlandse politie onlangs ontdekte, is dat wel. “Dit is next level, voorbereid op het allerergste. Het drugsgeweld stijgt naar ongeziene sadistische praktijken, en ook de coke-snuivers dragen hiervoor een verantwoordelijkheid.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer