(archiefbeeld)
thinkstock (archiefbeeld)

Meerdere slachtoffers bij ernstige steekpartij in Florida

Bij een steekpartij in een bedrijf in Tallahassee, Florida zijn meerdere mensen gewond geraakt. Dat deelt de politie mee. De verdachte kon worden opgepakt.

Het lokale ziekenhuis deelde mee dat er zes mensen in het ziekenhuis zijn opgenomen, maar dat aantal werd later bijgesteld naar vijf. Een persoon is er erg aan toe, twee mensen stellen het redelijk en twee stellen het goed, luidt het in een verklaring van Tallahassee Memorial HealthCare.

Omstreeks 8.30 uur lokale tijd liep bij de politie een oproep binnen over de steekpartij in een groothandel in bouwmaterialen. Het is nog niet duidelijk of de verdachte een personeelslid is, zegt politiewoordvoerder Damon Miller. “Toen de agenten toekwamen, ontdekten ze meerdere slachtoffers met steekwonden en hebben ze meteen medische zorgen toegediend.” Over de toestand van de slachtoffers kan de woordvoerder nog geen informatie geven.

De politie kon de verdachte arresteren. Over zijn identiteit of motief is er nog geen nieuws.

Aanvankelijk werd bericht dat de steekpartij in de nabijgelegen Coca-Cola-fabriek plaatsvond, maar dat bleek niet correct. Volgens Amerikaanse media werd de verdachte door de werknemers van Dyke Industries wel naar de parking van de Coca-Cola-fabriek gejaagd, waar hij uiteindelijk kon worden ingerekend.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jacky Vanderplas

    Wapenwet is nutteloos met een mes en een auto en nogveel meer gaat het ook. Zij willen alleen maar de vrijheid vd amerikaan stoppen die vrijheid v verdedeging waar wij zo jaloers op zijn hebben wij nooit gekend .alleen maar onderdrukking door een communistische geest die zich nu ook in glrote maten in de usa zich mannifesteerd

Lees meer