Archiefbeeld
Getty Images/iStockphoto Archiefbeeld

Meisje (2) huilend aangetroffen naast lichaam overleden moeder

De Franse hulpdiensten werden vrijdagavond verwittigd door passanten die gekrijs van een kind hoorden vanuit een appartement in Saintes, een gemeente iets boven Bordeaux. Ze vonden er een meisje van amper 2 jaar oud, huilend naast het lichaam van haar overleden moeder.  

De 32-jarige vrouw had ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van een verslaving, schrijft de Franse krant Sud Ouest. Hoelang de moeder al overleden was, is voorlopig niet bekend. Een autopsie moet duidelijkheid geven over de precieze doodsoorzaak. 

De vader van het kind zit in voorlopige hechtenis, dus het meisje wordt voorlopig opgevangen op de dienst pediatrie van het plaatselijke ziekenhuis. Er werd een jeugdrechter aangesteld. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Koen Frankie

    ocharme het kind ... iedereen verdiend een moeder ....

  • Wesley De Koninck

    moeder verslaafd, vader in prison... ocharm kindje

Lees meer