2
Photo News

Exclusief voor abonnees

Miljardair met sekspaleis en invloedrijke vrienden komt waarschijnlijk niet meer vrij

Miljardair Jeffrey Epstein hield van jonge meisjes, deed daar niet geheimzinnig over, maar zit nu toch vast. Ondertussen dijt de affaire uit.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Jaren stond het daar ongenaakbaar, het huis van zeven verdiepingen in de sjieke Upper East Side in Manhattan vlakbij Central Park, waar Jeffrey Epstein (66) zijn meisjes naartoe lokte en waar de kluis stond waarin hij hun foto’s bewaarde – tot zaterdag enkele FBI-agenten eindelijk de enorme houten voordeur openbraken. Ze liepen naar binnen en kwamen naar buiten met honderden, misschien wel duizenden foto’s. Foto’s op cd’s die soms netjes op naam waren gelabeld (‘de jonge [x] met [y]’), en die soms geen naam nodig hadden: ‘meisjes foto’s naakt’. Epsteins levenswerk.

Epstein zelf werd die middag gearresteerd nadat hij met zijn privévliegtuig was geland op Teterboro Airport in New Jersey, na een lang verblijf in Parijs, in een van zijn andere huizen. Nu zit hij opgesloten in een gevangenis in Manhattan, te rijk voor een borgsom, en komt, zoals het er nu uit ziet, nooit meer vrij.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frank Joos

    Geloven jullie dat ? Met zoveel geld kun je ALLES.

  • Jan Roesems

    Van zodra Trump in beeld komt wordt hij vrijgelaten.

Lees meer