2 Nico Wilbers was één van de eerste coronapatiënten in Twente, maar is inmiddels hersteld en weer thuis in Ootmarsum.
Annina Romita Nico Wilbers was één van de eerste coronapatiënten in Twente, maar is inmiddels hersteld en weer thuis in Ootmarsum.

Exclusief voor abonnees

Nederlander (62) getuigt over lijdensweg door coronavirus: “Puur geluk dat ik nog leef”

Het eerste wat Nederlander Nico Wilbers deed toen hij buiten stond bij het ziekenhuis in Enschede? Diep ademhalen, met de zon op z’n gezicht. “Het gevoel van vrijheid, van opluchting... Onbeschrijflijk”, zegt de 62-jarige man uit Ootmarsummer, een plaats in het oosten van Nederland dicht bij de grens met Duitsland. Want besmet zijn met het coronavirus was een hel, getuigt hij aan onze collega’s van AD.nl.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marcus Vadis

    Ik stel vast dat de man antibiotica moest nemen, waarom dan als het niet helpt tegen een virus. Altijd dat dubbele gevoel dat je krijgt bij de behandeling van ziektes. Steeds zeggen de artsen dat antibiotica niet onnodig moet gegeven worden maar voor elke kwaal schrijven ze het voor.

Lees meer