Joseph Porter.
rv Joseph Porter.

Net gedumpt vriendje komt sleutel teruggeven en steekt nanny en haar baas dood

Karen Bermudez-Rodriguez (26) dumpte haar vriendje, Joseph Porter (27), vorige zaterdag rond 2 uur ‘s ochtends per sms. Ze eiste dat hij de sleutel zou terugbrengen naar het huis in New Jersey waar ze als nanny werkte. Drie uur later werden zij en haar baas daar dood aangetroffen.

Porter reageerde meteen op het bericht met het slechte nieuws van Bermudez-Rodriguez. Hij was naar eigen zeggen helemaal van slag door de relatiebreuk. Enkele uren later, rond 6 uur ‘s ochtends, trof de politie de vrouw dood aan in Maplewood. Haar handen waren vastgebonden met tape. In hetzelfde huis werd ook David Kimowitz (40) dood teruggevonden. Beide slachtoffers waren afgemaakt met verscheidene messteken. De Colombiaanse Karen Bermudez-Rodriguez was de nanny van de twee dochters van Kimowitz en zijn vrouw.

Porter drong het huis van Kimowitz, eigenaar van The Stand, een restaurant en comedyclub in Manhattan, binnen met de sleutel van Bermudez-Rodriguez. Hij bond haar handen vast en stak Kimowitz dood. Bermudez-Rodriguez kon ontsnappen en vluchtte de straat op, maar Porter liep achter haar aan en stak haar neer. Dat blijkt ook uit bewakingsbeelden. Kimowitz’ vrouw en kinderen waren niet thuis op het moment van de moorden. 

De politie kon Porter later in de ochtend arresteren op de luchthaven van Newark. Hij was van plan naar het Mexicaanse Cancun te vluchten. Hij wordt beschuldigd van tweevoudige moord en wapenbezit.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Elisa deJong

    Gruwelijk drama.. Wat heeft haar werkgever er mee te maken..

Lees meer