2 Een agent en een forensisch expert bij de woning in Wittingen waar nog eens twee lichamen werden ontdekt.
AFP Een agent en een forensisch expert bij de woning in Wittingen waar nog eens twee lichamen werden ontdekt.

Nog twee lichamen gevonden in mysterieuze Duitse moordzaak met kruisbogen

In de mysterieuze zaak rond drie kruisboogdoden in het Duitse Passau zijn nog eens twee lichamen gevonden. De dode vrouwen werden aangetroffen in het appartement van een van de drie slachtoffers in Wittingen in Nedersaksen, meldt een woordvoerder van het parket van Passau vandaag.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Afgelopen weekend vonden medewerkers van een pension in Passau drie doden met pijlen in hun lichaam. Het lichaam van een 30-jarige vrouw lag in een plas bloed op de vloer van een driepersoonskamer. Op een bed ernaast lagen een andere dode vrouw (33) en een dode man (53) hand in hand. 

Allen waren gedood door kruisboogpijlen.

De politie vond in de kamer drie kruisbogen, twee op het bed, één nog in een tas. De 33-jarige vrouw kwam evenals de man uit Rijnland-Palts. Het drietal was vrijdag in het pension aangekomen. Hun onderlinge relatie is onduidelijk. Wat zich precies heeft afgespeeld in de kamer eveneens. De politie gaat er vooralsnog vanuit dat de dader in Passau zelfmoord heeft gepleegd na het doden van zijn of haar kamergenoten. 

De twee nieuwe lichamen werden aangetroffen in het appartement van een van de vrouwen. Het is nog niet bekend wie de twee personen zijn. De politie onderzoekt hun identiteit en achtergrond.

2 In dit hotel werden eerder de drie andere dodelijke slachtoffers aangetroffen.
AFP In dit hotel werden eerder de drie andere dodelijke slachtoffers aangetroffen.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ivan Gabriels

    Straffe toestanden.Ben erg benieuwd naar de dader(s),en waarom deze doden,en die kruisboog,met pijlen?

Lees meer