2 Een agent en een forensisch expert bij de woning in Wittingen waar nog eens twee lichamen werden ontdekt.
AFP Een agent en een forensisch expert bij de woning in Wittingen waar nog eens twee lichamen werden ontdekt.

Nog twee lichamen gevonden in mysterieuze Duitse moordzaak met kruisbogen

In de mysterieuze zaak rond drie kruisboogdoden in het Duitse Passau zijn nog eens twee lichamen gevonden. De dode vrouwen werden aangetroffen in het appartement van een van de drie slachtoffers in Wittingen in Nedersaksen, meldt een woordvoerder van het parket van Passau vandaag.

Afgelopen weekend vonden medewerkers van een pension in Passau drie doden met pijlen in hun lichaam. Het lichaam van een 30-jarige vrouw lag in een plas bloed op de vloer van een driepersoonskamer. Op een bed ernaast lagen een andere dode vrouw (33) en een dode man (53) hand in hand. 

Allen waren gedood door kruisboogpijlen.

De politie vond in de kamer drie kruisbogen, twee op het bed, één nog in een tas. De 33-jarige vrouw kwam evenals de man uit Rijnland-Palts. Het drietal was vrijdag in het pension aangekomen. Hun onderlinge relatie is onduidelijk. Wat zich precies heeft afgespeeld in de kamer eveneens. De politie gaat er vooralsnog vanuit dat de dader in Passau zelfmoord heeft gepleegd na het doden van zijn of haar kamergenoten. 

De twee nieuwe lichamen werden aangetroffen in het appartement van een van de vrouwen. Het is nog niet bekend wie de twee personen zijn. De politie onderzoekt hun identiteit en achtergrond.

2 In dit hotel werden eerder de drie andere dodelijke slachtoffers aangetroffen.
AFP In dit hotel werden eerder de drie andere dodelijke slachtoffers aangetroffen.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • ivan Gabriels

    Straffe toestanden.Ben erg benieuwd naar de dader(s),en waarom deze doden,en die kruisboog,met pijlen?

Lees meer