Onze vrouw in Totalán: “Nieuws over Julen komt hier heel hard aan”

Hoewel de kans dat Julen nog leefde zo goed als onbestaande was, bleef het bergdorpje Totalán toch hopen op een mirakel. Het trieste nieuws van zijn overlijden komt dan ook hard aan bij de inwoners, dat kon ook onze journaliste ter plekke vaststellen.

Onze journaliste Inge Bosschaerts kon in Totalán vaststellen hoe iedereen meeleefde met de ouders van Julen: “Hij is de zoon van heel Spanje geworden”, klinkt het.

Volgens het eerste onderzoek zou Julen gestorven zijn door de val, maar een autopsie moet volledige duidelijkheid verschaffen. Het is nog onduidelijk wanneer de resultaten van die autopsie bekend zullen zijn.

Bekijk ook:

.
HLN .

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • luc van duyse

    Had men van in het begin waarheidsgetrouw gecommunuceerd ( welke peuter overleefd een vrije val van 70 meter langs rotsachtig gesteente) , had men geen dagenlang verhaal. Een commercieël uitgemolken tragedie.Proficiat media!

  • Jos Plessers

    Iedereen die hoopte op een goede uitkomst had beter moeten weten.Tis enkel te hopen dat hij onmiddellijk dood was.Tot 71m gevallen op een hindernis,in dit geval aarde en stenen,denk dat de klap enorm moet geweest zijn en hij zal wel bewusteloos of zelfs onmiddellijk gestorven zijn.

Lees meer