4 Loes (52) en Fred (48) wonen naast Ivana’s ouders in Peer, net over de Belgische grens.
Koen Verheijden Loes (52) en Fred (48) wonen naast Ivana’s ouders in Peer, net over de Belgische grens.

Exclusief voor abonnees

Oom en tante Ivana Smit blikken terug op dood model: “Wraakgevoelens worden groter”

Gerechtigheid

Voor de familie van Ivana Smit was 2018 het jaar van de zoektocht naar de waarheid. Oom Fred en tante Loes vertellen over het ergste jaar uit hun leven. “Wat is dat voor god die dit toestaat?”

De kerstboom ziet er hetzelfde uit als vorig jaar, toen de familie Smit zich opmaakte voor een extra feestelijke december. Ivana, die twee maanden eerder was verhuisd naar Kuala Lumpur, zou thuis­komen. De eerste pakjes voor het 18-jarige fotomodel lagen al onder de boom. En toen, op 7 december, kwam dat telefoontje. “Kerstmis was Ivana’s favoriete tijd van het jaar”, vertelt Fred Agenjo, de oom van Ivana. “Maar van een feestelijke stemming is geen sprake. En ik betwijfel of die ooit terugkomt. Die kerstboom staat er voor haar nagedachtenis.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Verdonck

    Er zij mensen die dit snel en efficient kunnen oplossen. Oog om oog.

Lees meer