4 De Stephansdom in Wenen. Oostenrijk wil binnenkort de eerste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus weer versoepelen.
AFP De Stephansdom in Wenen. Oostenrijk wil binnenkort de eerste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus weer versoepelen.

Exclusief voor abonnees

Op deze manier willen verschillende landen hun coronamaatregelen binnenkort al versoepelen

Ondanks waarschuwingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus nog niet te lossen, kondigen steeds meer Europese landen deze week een geleidelijke versoepeling aan. Van een gezamenlijke Europese aanpak is echter - opnieuw - geen sprake.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

76 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • tony decabooter

    Blijkbaar lijkt deze corona wet niet gemaakt voor iedereen ,bij een serre bedrijf in onze straat komen de Poolse werknemers toe met 5 in een auto en 3 in een vrachtwagen ,de belg die de baas is aan het stuur ,en maar plezier maken ! Corona wet verstrengen aub !

  • Sven Stolk

    Daar zal uitkomen dat fase 2 van herval veel erger gaat zijn. Ook hun politiek die over bevolking beslist. Kan niet. Een overkoepelend orgaan in de wereld moet dit beschermen en alle landen moeten samenwerken. Zo als mens op de hele wereld geraken we eruit. Soldaten aan grens en luchthavens voor bescherming wereldwijd van in en out moet. Eerst lokaal vrij en dan land per land. Ons allen blijven beschermen tot dat vaccin er is wereldwijd. Dat is nu prio in medische wereld. Dit moet nu.

Lees meer