Archieffoto.
AP Archieffoto.

Oud-president Bush mag ziekenhuis verlaten

De Amerikaanse oud-president George H.W. Bush is uit het ziekenhuis ontslagen. Dat deelde zijn woordvoerder Jim McGrath maandag op Twitter mee. De 93-jarige Republikein werd in de staat Maine in het noordoosten van de VS behandeld wegens te lage bloeddruk en vermoeidheid. Hij verbleef meer dan een week in de kliniek.

McGrath laat weten dat de oud-president zowel dankbaar is voor de goede zorgen die hij in het ziekenhuis kreeg, als de vele beterschapswensen.

Bush is nog niet zolang geleden zijn echtgenote Barbara verloren, met wie hij 73 jaar lang getrouwd was. Hij was president van de VS van 1989 tot 1993.

Bush postte zelf nog een foto op zijn Twitteraccount, waarop te zien is hoe hij een boek aan het lezen is dat zijn eigen leven en dat van zijn onlangs overleden echtgenote beschrijft. “Ik geniet van een fantastisch boek en ben volop herinneringen aan het ophalen”, schreef de oud-president erbij. “Dit is weer een herinnering aan hoe gelukkig ik ben geweest in mijn leven.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer