Gerry en Kate McCann in 2008.
RV Gerry en Kate McCann in 2008.

Ouders van Maddie reageren op de doorbraak: “We geven nooit op”

Kate en Gerry McCann, de ouders van de sinds 2007 vermiste Maddie, hebben met een kort statement gereageerd op de doorbraak in de zaak. “We beloven om nooit de moed op te geven”, klinkt het. Ze roepen ook iedereen met informatie over de verdwijning op contact op te nemen met de politie. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Het enige wat we willen is dat de waarheid onthuld wordt en dat de verantwoordelijken vervolgd worden”, zo luidt het bericht, dat werd voorgelezen door speurder Mark Cranwell. “We zijn blij met de oproep rond de verdwijning van onze dochter.”

Kate en Gerry bedanken ook alle agenten die zijn blijven zoeken naar Maddie. “We zullen de moed nooit opgeven, maar wat de uitkomst ook is, we moeten de waarheid weten om rust te vinden.” 

Lees ook: Van de verdwijning tot nu: hoe de ouders van Maddie de zoektocht naar hun dochtertje al 13 jaar rechthouden

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nico Dakman

    Sorry het meisje is nu al oud genoeg om te herkennen wie ze is , zeker met sociale media . Ze is jammer genoeg niet meer in leven, alle logica wijst daarop. Wie het gedaan heeft zal niemand ooit weten, het is TE lang geleden.

  • Franky Vanhercke

    Hoop voor de familie dat het geen farce wordt zoals met de reus en er eindelijk een echte doorbraak komt

Lees meer