Thomas -Marcel Christen (gerasterd) en Brahim Abdeslam (schutter).
RV Thomas -Marcel Christen (gerasterd) en Brahim Abdeslam (schutter).

Exclusief voor abonnees

Pas vier jaar na datum onthuld wie daders bloedbad Parijs heeft getraind: “Dit is gevaarlijkste terrorist van Europa”

Brandend van ambitie, bloedserieus en nog discreter dan de kalief zelf. Zo klom de Zwitserse moslimbekeerling Thomas-Marcel Christen (32) heimelijk op naar de top van IS. Hij trainde de daders van het bloedbad in Parijs en ging daarna zelf aanslagen plannen, zo is pas nu bekendgeraakt. En de kans is groot dat hij nog altijd leeft.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mathias Van der donck

    Veel trainen is daar niet aan he, me zware wapens een gebouw binnenlopen en gelijk ne zot beginnen schieten .... wauw bravo !

  • johny daneels

    mensen komen van afhanistan, van pakistan naar belgië...ze paseren mogelijk 20 veilige landen maar hier brand de lamp, hier is alles gratis, hier mogen ze alles, het gaat toch in de doofpot, onbestraft, Belgiê het beloofde moslimland in spé op mijn kosten,dank u zakkenvullers politici

Lees meer