3 Ashley Dupre.
Ashley Dupre.

Playgirl wil ex-gouverneur New York op zijn beurt naakt

De soap rond de gewezen gouverneur van New York Eliot Spitzer en zijn call-girl Ashley Dupre kent voorlopig geen einde. Nadat bleek dat bijna gans Amerika naaktfoto's had van de luxeprostituee en ze ook de voorstellen van naaktbladen als Hustler, Penthouse of Playboy maar voor het uitkiezen heeft, is het nu de beurt aan Spitzer himself.

Naakt poseren
Spitzer, die vorige week bekende banden te hebben met een prostitutienetwerk in Brooklyn, is gecontacteerd door Playgirl. Met de vraag om zijn hele verhaal uit de doeken te doen en tussendoor ook nog even naakt te poseren. In een brief gericht aan Spitzer schrijft Playgirl dat het niet eerlijk is.

Hak terugzetten
"Terwijl je callgirl 1 miljoen dollar van Hustler krijgt om foto's te maken die iedereen al gezien heeft, bieden we je de kans om ons te tonen wat je voorbehouden hield aan enkele gelukkigen", schrijft Playgirl in een brief die 'per ongeluk' op het internet gelekt is. "Het is niet fair. Je bent afgemaakt in de media, door de conservatievelingen en door de republikeinen. Waarom hen dan niet even een hak terugzetten? Je politieke carrière is toch over, je kan zelfs nog in de cel belanden. Serieus: neem contact met ons op en we doen je een erg attractief aanbod." (odbs)

3 Spitzer in de Playgirl?
Spitzer in de Playgirl?
3

Lees meer