Getty Images

Politie neemt 30.000 joints en meer dan half miljoen euro in beslag in Tilburg

De politie heeft een grote hoeveelheid drugs, dure spullen en meer dan 550.000 euro aan cash geld gevonden, verspreid over twee loodsen in het Zuid-Nederlandse Tilburg.

De agenten troffen bijna 30.000 joints, 70 kilo hennep en 45 kilo hasj aan. Verder ging het om op het oog dure sieraden en horloges, vier motoren, een jetski en een vuurwapen. Alle spullen, drugs en geld zijn in beslag genomen.

De politie heeft in verband met de zaak twee mannen aangehouden: een 48-jarige en een 44-jarige man, beiden uit Tilburg. De 48-jarige wordt verdacht van het bezit van grote hoeveelheden drugs en van witwassen. De 44-jarige verdachte wordt verdacht van het bezitten van drugs.

De goederen werden woensdag en donderdag gevonden tijdens een gezamenlijke controle van de gemeente en politie. De gemeente Tilburg houdt al enkele weken een handhavingsactie gericht op de controle van opslaglocaties en bedrijfspanden.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Cosemans

    Goed gedaan, nu heel die troep zo vlug mogelijk oproken.

  • andre Dewilde

    Die gaan daar ook high lopen. ; - ))

Lees meer