3
City of Fontana Police Department

Politie valt huis van gangster binnen in Californië, onder riooldeksel stuiten ze op ondergrondse schietbaan

Onder het huis van een notoire gangster in Fontana, Californië, heeft de politie een opvallende ontdekking gedaan. Toen agenten de woning van het bekende en gevaarlijke bendelid binnenvielen, viel hun oog op een riooldeksel. Daaronder troffen ze een schietbaan aan. Het korps deelde beelden van de ondergrondse vondst en waarschuwt ook: de politie is kampioen ‘verstoppertje spelen’.

Toen de agenten donderdagnacht tijdens de raid het riooldeksel openden, daalden ze via een ladder af naar beneden, waar ze een eerste ondergrondse ruimte, voorzien van stroom, ontdekten. Wat verder nog een ruimte. Een schietbaan zowaar, bekleed met zandzakjes, verscholen onder de grond. De ruimte lag vol wapens, kogels en geweeraccessoires. Er werden duizenden kogelpatronen en verschillende wapens in beslag genomen. 

3
City of Fontana Police Department

In het huis werden ook meerdere mensen in de boeien geslagen. Over wie het juist gaat, is niet duidelijk - maar het gaat om bendeleden. De politie heeft een duidelijke boodschap voor hen: “Aan al wie zich wil bezighouden met illegale activiteiten en bendelid wil zijn: wij zullen nooit opgeven om onze gemeenschap veilig en vrij van geweld te houden”, aldus het korps op Facebook. “We zijn de kampioen ‘verstoppertje spelen’ en geen enkel riooldeksel zal je helpen.”

“We raden jullie aan om evenveel moeite te steken in een productief lid van de samenleving te worden, als de moeite die jullie in jullie ondergrondse grot staken”, klinkt het nog.

3
City of Fontana Police Department

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer