4 Elon Musk
AFP Elon Musk

Exclusief voor abonnees

PORTRET. Gek of geniaal: is Elon Musk de nieuwe Mozes die ons naar het land van melk en honing leidt, of een ordinaire koopman in de tempel?

Dat Elon Musk (48), de man die vanavond de eerste commerciële vlucht de ruimte had moeten schieten, geen gewone is, daarover bestaat nul discussie. Maar of hij nu gek, geniaal, allebei of net geen van beide is, daarover lopen de meningen uiteen. Voor sommigen is hij de Mozes die ons naar het nieuwe land van melk en honing Mars zal leiden, voor anderen een ordinaire koopman in de tempel. God weet wie gelijk heeft.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • David Hermans

    Voor elke megalomane Elon Musk zitten er tien in de psychiatrie. Gekte en genialiteit liggen dus dichter bij elkaar dan men denkt... Een dosis geluk en de sociale omgeving bepalen aan welke kant van de muur je terechtkomt.

  • Antonio Rinaldi

    In een normale wereld,daar worden geen middelen verkwist voor de eer en portemonnee van de superrijken.Maar wordt er gezorgt voor alle leven en natuur!!

Lees meer