REUTERS

President Trump eist strenger optreden tegen straatcriminaliteit na schietpartij in Philadelphia

In verband met de schietpartij in Philadelphia heeft de Amerikaanse president Donald Trump in een tweet een strengere aanpak van de straatcriminaliteit gevorderd.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"De schutter in Philadelphia had nooit op straat mogen komen. Hij heeft een lang en crimineel verleden. Het lijkt erop dat hij zich amuseerde na zijn gevangenneming en het verwonden van zoveel politie(mensen). Een lange gevangenisstraf - veel strenger zijn met betrekking tot straatcriminaliteit!", zo luidt de tweet integraal.

De politie van Philadelphia heeft gisteren na een urenlange belegering een man gearresteerd die zes agenten heeft verwond toen hij hen onder vuur nam tijdens een huiszoeking van de narcoticabrigade. Volgens omstanders werd er zo veel geschoten dat het wel oorlog in de straat leek. De zes agenten die gewond zijn geraakt als gevolg van het vuurgevecht zijn inmiddels allemaal ontslagen uit het ziekenhuis. 

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rob Hoek

    Beste@stefan crama, volgens mij snap jij het niet. In Amerika heerst een heel ander cultuur dan hier in Europa. In de wet staat dat je eigen mag verdedigen. Hier in Europa mag je geen wapens dragen. Ik ben in zelf in Filipijnen geweest en daar draagt men 98 procent van de bevolking een wapen en weet je je voelt je daar ook prettig bij omdat je zelf kan verdedigen en dat is precies hetzelfde in Amerika

  • Levi Raes

    De mensen vinden trump een goeie president omdat ie zich altijd wild uitlaat op twitter. In het echte leven realiseert ie helemaal noppes ;-)

Lees meer