De 17-jarige Aviana Weaver
Facebook De 17-jarige Aviana Weaver

Radeloze moeder vindt foto van verdwenen dochter (17) op prostitutiesite: “Ze is in gevaar!”

De moeder van een vermiste tiener uit de Amerikaanse staat New Jersey heeft pikante foto’s van haar dochter teruggevonden op prostitutiesites. De 17-jarige Aviana Weaver uit het kleine dorp Westampton is nu al anderhalve week vermist. Haar moeder vreest dat ze ten prooi gevallen is aan mensenhandelaars. “Ze ziet er ongelukkig en ontdaan uit”, klinkt het.

De politie in New Jersey neemt de zaak zeer serieus. Moeder Angelica Scarlett is in alle staten, vooral nadat ze een sms-bericht van een onbekend nummer ontving. Daarin stond dat haar dochter tegen haar wil  vastgehouden wordt op een onbekende plek, meldt televisiestation NBC10.

Aviana werd voor het laatst gezien op donderdag 12 september. De volgende dag werd ze door haar familie als vermist opgegeven. “Ze ging naar school en verdween”, aldus de radeloze moeder. “Aviana heeft ook een afspraak bij de oogarts gemist. Dit is niets voor haar. Ze heeft niet eens kleren op zak.”

Onvermoeibaar

Haar gsm werd voor het laatst getraceerd in de omgeving van West Philadelphia, ruim vijftig kilometer van de plek waar ze voor het laatst gezien werd. Pogingen om contact op te nemen liepen op niets uit omdat haar telefoon uitgeschakeld is.

In de tussentijd blijft moeder Angelica onvermoeibaar verder zoeken. Ze plaatst met regelmaat updates op Facebook en roept andere mensen op om mee te helpen zoeken. 

“Mijn dochter is in gevaar”

Een paar dagen geleden liet Angelica nog weten dat haar dochter mogelijk gezien was in Philadelphia. Ze stapte meteen in haar auto en dwaalde urenlang rond in de buurt van Broad Street en Erie Avenue. Tot diep in de nacht deelde ze flyers uit aan voorbijgangers, maar allemaal tevergeefs.

“De straten mogen mijn dochter niet hebben!”, schrijft een wanhopige Angelica vandaag op Facebook. Een verwijzing is dat naar de mensenhandelaars die haar dochter mogelijk exploiteren. “Ik zal elke dag de straat doorzoeken tot ze weer thuis is. Ik zal niet stoppen. Mijn dochter, een minderjarig meisje, is in gevaar!”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ivo Torfs

    Inderdaad Joeri Damman, waarom denkt men daar niet aan, het proberen waard.

  • Tina Colpaert

    Als moeder n nachtmerrie denk ik dat vuil vieze venten u dochter gebruiken hopelijk weet of meld er toch n goei ziel iets

Lees meer