In de haven van Guayaquil, in Ecuador, zijn 3.244 blokken cocaïne ontdekt die verstopt waren in containers met België als bestemming.
Ecuavisa In de haven van Guayaquil, in Ecuador, zijn 3.244 blokken cocaïne ontdekt die verstopt waren in containers met België als bestemming.

Ruim 3.000 blokken cocaïne op weg naar België ontdekt in Ecuador

In de haven van Guayaquil, in Ecuador, zijn 3.244 blokken cocaïne ontdekt die verstopt waren in containers met België als bestemming. Dat melden de Ecuadoraanse ordediensten. 

De antidrugspolitie van de haven en de regionale hondenbrigade vonden de drugs (3,2 ton) zaterdag. Het schip met de vier containers, waarin conserven met tonijn, palmharten en ijzer geladen waren, zou in België aanmeren voordat het naar Frankrijk, Duitsland en Polen zou doorvaren. De straatwaarde van de coke in Europa zou zeker 109 miljoen euro zijn.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer