Australische politie sprak van een van de gruwelijkste gebeurtenissen die ze al meemaakten.
EPA Australische politie sprak van een van de gruwelijkste gebeurtenissen die ze al meemaakten.

Ruzie escaleert: vrouw “onthoofd”, eigen dochter verdacht van moord

Een Australische jonge vrouw wordt ervan verdacht haar moeder te hebben vermoord tijdens een uit de hand gelopen ruzie. Volgens lokale media zou de moeder zijn onthoofd. Dat alles gebeurde in het bijzijn van een vierjarige jongen, die volgens ABC Australia een familielid zou zijn.

De Australische politie vond het lichaam van de 57-jarige Rita Camilleri zaterdagnacht in haar huis in Sydney. Haar 25-jarige dochter werd gearresteerd in de voortuin van de buren, waar ze volgens plaatselijke media het hoofd van haar moeder had neergelegd. De politie beschreef de gebeurtenis als “een van de meest afschuwelijke” waar ze ooit getuige van was. Verdere details werden niet vrijgegeven.

De moordverdachte verscheen vandaag via videolink voor de rechtbank van Parramatta. “Ik kan mijn vingers nog steeds niet bewegen, ik heb doodsangsten uitgestaan”, verklaarde de dochter tijdens de hoorzitting. Daarna werd ze overgebracht naar het ziekenhuis, waar artsen haar medische toestand zullen beoordelen. De vrouw had zelf aangedrongen op medische hulp.

De vierjarige jongen werd na de feiten overgebracht naar het ziekenhuis voor een wonde aan zijn hoofd. Hij wordt opgevangen door zijn familie. De agenten die het lichaam vonden, worden bijgestaan door psychologen.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christophe Herreman

    Vooroordelen in overvloed hier.. Mss eerst de 2 kanten beluisteren.. De dochter heeft doodsangsten uitgestaan.. Mss werd zij wel zwaar mishandeld door haar moeder en is er na al die jaren iets geknapt waardoor zij die moord begaan heeft.. Gewild of ongewild... Zoiets doe je natuurlijk niet maar in een razernij kan een mens heel aggresief uit de hoek komen en voor je het beseft is het al te laat...

  • Bertil Smeets

    Dat zoiets barbaars kan is niet te vatten. Ik vraag me af uit welke jungle sommige misdadigers komen, beschaafde mensheid kan het niet zijn.

Lees meer