2
ANP

Schietpartij bij supporterscafé PSV Eindhoven: twee gewonden, waarvan één ernstig

In de buurt van het stadioncafé van PSV Eindhoven is zaterdagavond rond 20.02 uur een schietpartij geweest. Dit gebeurde tijdens de wedstrijd PSV - AZ. Twee mensen zijn daarbij gewond geraakt, waarvan één ernstig.

De schietpartij vond plaats aan de overkant van de Vonderweg, waar de stadionbar ‘De Aftrap’ aan zit. Daar is een slachtoffer door ambulancepersoneel op straat gevonden. Hij is met een schietverwonding overgebracht naar het ziekenhuis. De andere gewonde wordt ter plaatse in de ambulance behandeld.

Stadionverbod

Volgens de uitbater van het café zitten ‘niet altijd de lieverdjes’ in De Aftrap, omdat veel een stadionverbod hebben. "Maar dit incident staat los van ons, het vond buiten plaats”, zo laat hij weten.

Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is in de buurt van het café bij het Philips Stadion. De Aftrap is inmiddels gesloten, de aanwezigen moesten allemaal naar buiten. De politie hoort mensen en is op zoek naar getuigen. 

2
ANP

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer