Michelle Casey
Facebook Michelle Casey Michelle Casey

Studente valt 30 meter naar beneden wanneer ze foto wil nemen vanop berg

Een 21-jarige studente, Michelle Casey, is gestorven nadat ze dertig meter naar beneden viel van de Neahkahnie Mountain in de Amerikaanse staat Oregon. Volgens haar vriend, die het ongeluk zag gebeuren, verloor de studente haar evenwicht toen ze foto’s nam vanaf een populair uitkijkpunt op de berg. Dat meldden Amerikaanse media. 

De vriend van Casey zag het fatale ongeluk gebeuren, zo vertelde de politie in een persmededeling. Hij verklaarde dat zijn vriendin een foto wilde nemen van het adembenemende uitzicht. De jonge vrouw verloor echter haar evenwicht en viel zo’n dertig meter naar beneden. De zwaargewonde Casey werd na een twee uur durende reddingsactie naar Portland hospital gebracht, waar ze niet veel later stierf aan haar verwondingen. 

De organen van de twintiger werden weggeschonken na haar overlijden. “Dit is iets wat onze dochter wilde. We weten dat ze nu twee levens heeft gered”, aldus de moeder van Casey. “Ze bracht mensen in het leven samen met haar fantastische persoonlijkheid en was graag in de natuur. Het strand was haar favoriete plek”. Casey studeerde kinesitherapie aan de Universiteit van Oregon. “We betreuren de dood van onze studente en willen ons medeleven betuigen aan de ouders”, benadrukt een woordvoerder van de universiteit. 

Jaarlijks overlijden veel mensen tijdens het maken van een zelfportret. De Amerikaanse website Mashable zegt dat het aantal doden door selfie-ongelukken hoger is dan dat door haaienbeten. Sommigen vallen van een berg, anderen worden verscheurd door een beer of aangereden door een trein, schieten zichzelf per ongeluk dood of worden bedolven onder een gletsjer.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Anthony van der Borght

    Mensen die zoiets doen denken niet na . Wat dat ze doen !! En dan gebeuren er ongevallen!!!

Lees meer