Archieffoto.
Shutterstock Archieffoto.

Tiener doodgestoken in Marseille, dader was op de vlucht na eerdere vechtpartij

In de Zuid-Franse stad Marseille is vandaag een tiener doodgestoken. De jongeman werd vermoord door iemand die op de vlucht was na een vechtpartij. Daarbij is een andere minderjarige lichtgewond geraakt.

"Volgens de eerste elementen van het onderzoek ging het om een gevecht tussen jongeren. Het motief is vooralsnog niet geweten", zei de Franse procureur des konings Xavier Tarabeux.

De brandweer werd rond 15.45 uur opgeroepen voor een jongeman van ongeveer 15 jaar oud. Hij had een hartstilstand opgelopen nadat hij verschillende steekwonden gekregen had. “We hebben nog geprobeerd om hem te reanimeren, maar tevergeefs”, klinkt het.

Een andere jongeman was lichtgewond aan de rug en werd naar het ziekenhuis gevoerd. Een derde minderjarige die ter plaatse was, was in shock. De dader wordt nog gezocht door de politie, aldus Tarabeux. De tragedie vond plaats in het district Saint-Loup, voor de deur van een sociale woning.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hedwig Jacobs

    Tot 25 jaar geleden werden verdachte en rare personen door de rijkswacht staande gehouden en open en bloot op straat gefouilleerd , dit werd door een paar pamperpartijen afgeschaft want het was mensonterend voor zware criminelen, je zou er echt van verschieten hoeveel mensen er in de grootsteden met een pistool of slagersmes op straat lopen, is het normaal dat er bij elk incident messen boven gehaald worden, of blijven onze politici al snuivend verder slapen?

Lees meer