Tre Booker met zijn lief Madison
Twitter Tre Booker met zijn lief Madison

Toen mensen dit meisje 'dik' noemden, legde haar vriendje alle haters het zwijgen op met de allerbeste reactie denkbaar

Het schoolgala - of 'Prom'- in de Verenigde Staten is een evenement waar koppeltjes reikhalzend naar uitkijken. Zo ook Tre Booker en zijn vriendin Madison Haulter uit de staat Indiana. Het leuke stel postte eerst nog wat foto's op Twitter vooraleer naar het feest te trekken. Toen mensen Madison dik noemden, sprong Tre in de bres met de allerliefste reactie.

Het koppeltje had zich afgelopen weekend nochtans prachtig opgedirkt voor het gala. Madison droeg een schitterende roze jurk en Tre straalde in zijn kostuum. Het meisje deelde enkele kiekjes van de shoot op Twitter.

Maar een bodyshamer vond het nodig om zwaar uit te halen. "Wow, hij houdt van je ondanks dat je zo dik bent", klonk het respectloos.

Dat was bijzonder kwetsend voor Madison maar ze liet zich daardoor niet uit het lood slaan en reageerde gevat. "Ik begrijp niet hoe je zo onbeschoft kan zijn tegen mensen die je niet eens kent", schreef ze.

Maar de allerbeste respons kwam van haar vriendje Tre: "Je bent helemaal niet dik schatje, God heeft je precies voor mij gemaakt. Je bent perfect."

De tweet van Tre oogstte enorm veel bijval - en helemaal terecht - met meer dan 62.000 likes en 31.000 retweets. Daarmee is de jongen niet aan zijn proefstuk toe. Ook in eerdere posts op Twitter liet Tre al zijn niet aflatende liefde voor Madison blijken. Een gouden jongen!

Lees meer