Brad Parscale.
Getty Images for SiriusXM Brad Parscale.

Exclusief voor abonnees

Trukendoos staat klaar om Trump te laten zegevieren

Voor campagneleider Brad Parscale doet de waarheid er niet zo veel toe

Wat valt er te verwachten van Donald Trumps verkiezingscampagne, wetend dat het brein daarachter zelfs zijn eigen levensverhaal grotendeels verzon? Brad Parscale (44) gaat er prat op dat hij de boodschap boven de waarheid verkiest — en heeft een schrikwekkende trukendoos klaar om Trump te laten zegevieren.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carin Desmet

    Tuurlijk gaat hij winnen het corona virus (bio wapen in feite) als deze nog meer uitbreid heeft hij zijn doel bereikt de wereld aandacht op virus in plaatst van verkiezing.. zo kan de Russen en Israël op gemak alles doen voor hun corupte vriend Trump

  • Jean West

    Jan Hendrickx Zijn voorganger Obama die de staatsschuld verdubbelde, die 8 landen heeft gebombardeerd, die de werkenden hun ziekteverzekering verdubbelde omdat hij zijn Obamacare wilde die voor de niet werkende gratis zou zijn, die meer personen gedeporteerd heeft dan alle presidenten voor hem. Dan zegt men de beste president ooit.

Lees meer