6 Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.
AP Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.

Exclusief voor abonnees

Trump-criticus Wolff: “President kan niet lezen én niet luisteren”

Amerikaanse journalist

Michael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. “Het Witte Huis verandert in een Trump Organization. Hij werkt hard aan zijn ondergang”, concludeert de Amerikaanse journalist.

“Donald Trump is een clown. Hij maakt van zijn regering een komische opera met een dramatisch einde.” Meer tekst heeft Michael Wolff niet nodig als aftrap voor een gesprek over de Amerikaanse president. In zijn boek ‘Vuur en woede’ beschreef hij de chaos in het Witte Huis. In ‘Staat van beleg’, het tweede deel, zoomt hij in op alle gevaren die Trump bedreigen. Van een groeiend leger openbare aanklagers tot een eenzaam bestaan. Dat heeft de president helemaal aan zichzelf te danken, aldus Wolff (65). 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eric debanne

    De vorig wel ( Obama ) maar heeft ook niets goeds gedaan voor het volk gedurende zijn functie in het woord huis ! Integendeel zelfs ...!

  • Kaveh Ahangar

    Trump zal zeker heel veel geld aan de kant moeten zetten voor zijn advocaten kosten want van zodra hij geen President is zal hij niets andere kunnen doen dan naar de rechtbank te gaan.

Lees meer