6 Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.
AP Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.

Exclusief voor abonnees

Trump-criticus Wolff: “President kan niet lezen én niet luisteren”

Amerikaanse journalist

Michael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. “Het Witte Huis verandert in een Trump Organization. Hij werkt hard aan zijn ondergang”, concludeert de Amerikaanse journalist.

“Donald Trump is een clown. Hij maakt van zijn regering een komische opera met een dramatisch einde.” Meer tekst heeft Michael Wolff niet nodig als aftrap voor een gesprek over de Amerikaanse president. In zijn boek ‘Vuur en woede’ beschreef hij de chaos in het Witte Huis. In ‘Staat van beleg’, het tweede deel, zoomt hij in op alle gevaren die Trump bedreigen. Van een groeiend leger openbare aanklagers tot een eenzaam bestaan. Dat heeft de president helemaal aan zichzelf te danken, aldus Wolff (65). 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric debanne

    De vorig wel ( Obama ) maar heeft ook niets goeds gedaan voor het volk gedurende zijn functie in het woord huis ! Integendeel zelfs ...!

  • ivan de ridder

    Rob Hoek, de heer Wolff moet een boek verkopen en zal aldus ongetwijfeld de overdrijving niet mijden. Echter uw stelling dat Trump alles en enkel goed doet voor eigen land is zeker een fabel. Trouwens, volgens u mag geen enkele kritiek geuit worden op Trump's beleid? Dat is censuur ... hij maakt zich zelf met de regelmaat schuldig aan haat verspreiden onder zijn volk. Zijn kabinet is effectief een duiventil, efficiënt zal het dus ook niet zijn.

Lees meer