AFP

Exclusief voor abonnees

Trump kan eerste test eigenlijk maar half verliezen

Een referendum over het beleid van Donald Trump. Dat is de inzet van de stembusslag die straks van start gaat in de VS. Het is gebruikelijk dat de partij van het staatshoofd achteruitgaat bij zulke tussentijdse verkiezingen — en de historisch lage populariteit van Trump zou doen vermoeden dat zijn Republikeinen ten dode opgeschreven zijn. Maar daar ziet het niet naar uit. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Staf Quisenaerts

    De media met hun specialisten waren bij de vorige verkiezingen ook totaal verkeerd ! Ook in Belgie is de media een politiek object geworden ,volledig links en al wat rechts is ... is slecht ! Als men een journalist kent ... maakt ge hem wijs wat ge wilt !

  • Kathy Gysel

    1e prognose democraten winnen het huis, 2e prognose: republikeinen behouden de senaat 3e prognose : Trump krijgt het moeilijk maar blijft overeind. en wat zouden jullie denken van de 4e prognose: Trump bekomt overal een verpletterende meerderheid zowel in het huis als de senaat??? Nog niemand aan gedacht zeker.

Lees meer