AFP

Exclusief voor abonnees

Trump kan eerste test eigenlijk maar half verliezen

Een referendum over het beleid van Donald Trump. Dat is de inzet van de stembusslag die straks van start gaat in de VS. Het is gebruikelijk dat de partij van het staatshoofd achteruitgaat bij zulke tussentijdse verkiezingen — en de historisch lage populariteit van Trump zou doen vermoeden dat zijn Republikeinen ten dode opgeschreven zijn. Maar daar ziet het niet naar uit. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Staf Quisenaerts

    De media met hun specialisten waren bij de vorige verkiezingen ook totaal verkeerd ! Ook in Belgie is de media een politiek object geworden ,volledig links en al wat rechts is ... is slecht ! Als men een journalist kent ... maakt ge hem wijs wat ge wilt !

  • Kathy Gysel

    1e prognose democraten winnen het huis, 2e prognose: republikeinen behouden de senaat 3e prognose : Trump krijgt het moeilijk maar blijft overeind. en wat zouden jullie denken van de 4e prognose: Trump bekomt overal een verpletterende meerderheid zowel in het huis als de senaat??? Nog niemand aan gedacht zeker.

Lees meer