AFP

Trump wil terugkeer G8: met Rusland

Donald Trump is voorstander van een terugkeer van de G8 met Rusland. Dat heeft de Amerikaanse president vandaag in het Witte Huis gezegd. Rusland werd uit de groep van de acht grootste industrielanden gezet in 2014, een nieuwe breuk met zijn bondgenoten van de G7.

"Het is verstandiger om Rusland erbij te hebben", zei Trump. Hij zei dat hij een terugkeer van de G8 met Moskou "helemaal zou kunnen steunen". 

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Steven van Soom

    Marc , wat een onzin vertel je, de Krim is nooit Oekraïens en van Rusland geweest, de Sovjets hebben het ingelijfd door middel van grootschalige deportaties. De krimtaraaren hebben een hekel aan tussen en Oekraïne maar zijn door hun weinige aantal niet tot veel in staat ,jammer genoeg

  • lodewijk maesen

    go trump! en poetin ijzersterke leiders zonder linkse praatjes die gewoon hun zakken vullen..kijk naar belgische politiekers..

Lees meer