Sandra was een heel ernstig en betrouwbaar iemand, en had volgens haar familie geen vijanden.
rv Sandra was een heel ernstig en betrouwbaar iemand, en had volgens haar familie geen vijanden.

Twee foto’s op Snapchat, daarna pure horror: Sandra (23) vermoord aangetroffen in koffer van haar eigen wagen

Sandra (23) had donderdag nog enkele berichtjes verstuurd naar haar naasten toen ze op weg was naar Créteil - de gemeente nabij Parijs waar ze woonde. Maar daarna vernamen ze niets meer van haar. Zondag werd haar auto teruggevonden op een plek waar ze helemaal niet hoefde te zijn. In de koffer lag Sandra. Haar handen en voeten waren vastgebonden. Ze was vermoord. De politie tast vooralsnog in het duister. Er is geen verdachte. Er is geen motief. De mysterieuze zaak houdt Frankrijk in de ban.

In het kader van haar masterstage bezocht de studente supermarkten in de Parijse regio. Donderdag was ze naar een supermarkt in Arpajon gereden. Vervolgens reed ze in de richting van Créteil waar ze woonde. Onderweg verstuurde ze nog enkele berichtjes waaronder twee foto’s via Snapchat. Maar daarna werd het angstvallig stil en begonnen haar naasten zich ongerust te maken. Daarop verwittigden ze de politie.

Familie en vrienden probeerden haar op te sporen. Via een app konden ze de buurt afbakenen waar haar gsm zich zou bevinden. De mobiele telefoon van Sandra vonden ze uiteindelijk niet, maar zondagavond werd wat verderop wel haar wagen aangetroffen. De auto stond geparkeerd in Valenton, waar ze normaal niets te zoeken had.

De wagen was op slot en “buitengewoon proper” en de bestuurdersstoel stond vreemd genoeg ver achteruitgeschoven, zeker rekening houdende met het feit dat Sandra niet zo groot was. De verwanten waarschuwden de politie. Toen agenten de koffer openden, ontdekten ze het lichaam van de jonge vrouw. Haar mond was dichtgeplakt en haar handen en voeten waren vastgebonden. Ze had haar kleren nog aan.

De resultaten van de autopsie zijn nog niet bekendgemaakt, maar volgens Le Parisien stierf ze door verstikking. Het is vooralsnog niet geweten of er ook seksueel misbruik heeft plaatsgevonden.

De politie tast voorlopig helemaal in het duister. De speurders hebben nog geen verdachte in het vizier. Volgens familieleden was Sandra een heel ernstig en betrouwbaar iemand, die veel om haar zieke moeder gaf. Ze ging heel weinig uit en had geen vriendje. Wat is haar overkomen? Welke persoon met slechte bedoelingen kwam op haar pad? Voorlopig zijn er veel meer vragen dan antwoorden.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dimi De beuckeleer

    Al een geluk dat identificatiemethodes zo hard vooruit gegaan zodat de aspirerende ted bundy’s gevonden worden voor ze een even hoog aantal levensloze lichamen kunnen achterlaten

  • carmen Van de casteele

    In wat voor een wereld leven we? Wat is dit meisje overkomen?Hopelijk vinden ze snel de dader of daders, en krijgen ze een lange gevangenisstraf.

Lees meer