iStock

Twee golfers verdronken na ongeval met golfkarretje in Thailand

In Thailand zijn twee Zuid-Koreaanse mannen om het leven gekomen nadat ze met hun golfkarretje in het water terechtkwamen. Dat melden lokale media vandaag.

De mannen van 68 en 76 jaar hadden dinsdag net een spelletje golf afgerond met hun vrouwen in de noordelijke provincie Phitsanulok, toen het golfkarretje van de vrouwen hun karretje langs achter aanreed op een drijvende pier, meldt de krant Bangkok Post. De mannen en een caddie kwamen in het water van de rivier Nan terecht en werden met de stroming meegesleurd.

Een van de mannen werd vanochtend teruggevonden op 10 kilometer van het golfterrein. Het andere slachtoffer werd gisterenavond gevonden, melden de plaatselijke autoriteiten. De caddie werd dinsdag door een visser uit het water gehaald.

De rivier stroomt door de Prompiram Suannam & Golf Club en golfkarretjes worden er over het water vervoerd op een drijvend platform met touwen en een katrol, aldus de lokale zender Thai PBS. Thailand is een populaire bestemming bij toeristen die graag golfen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer