iStock

Twee golfers verdronken na ongeval met golfkarretje in Thailand

In Thailand zijn twee Zuid-Koreaanse mannen om het leven gekomen nadat ze met hun golfkarretje in het water terechtkwamen. Dat melden lokale media vandaag.

De mannen van 68 en 76 jaar hadden dinsdag net een spelletje golf afgerond met hun vrouwen in de noordelijke provincie Phitsanulok, toen het golfkarretje van de vrouwen hun karretje langs achter aanreed op een drijvende pier, meldt de krant Bangkok Post. De mannen en een caddie kwamen in het water van de rivier Nan terecht en werden met de stroming meegesleurd.

Een van de mannen werd vanochtend teruggevonden op 10 kilometer van het golfterrein. Het andere slachtoffer werd gisterenavond gevonden, melden de plaatselijke autoriteiten. De caddie werd dinsdag door een visser uit het water gehaald.

De rivier stroomt door de Prompiram Suannam & Golf Club en golfkarretjes worden er over het water vervoerd op een drijvend platform met touwen en een katrol, aldus de lokale zender Thai PBS. Thailand is een populaire bestemming bij toeristen die graag golfen.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • pieter De Potter

    Thailand is niet enkel voor golfers een paradijs. Het heeft alle troeven van een Westers land, maar met een warm klimaat, prachtige landschappen, vriendelijke mensen, en goedkoop.

Lees meer