Archiefbeeld
belga Archiefbeeld

Twee minderjarigen gearresteerd voor dodelijke steekpartij in Marseille

De Franse politie heeft twee minderjarigen gearresteerd voor een steekpartij waarbij gisteren een tiener om het leven kwam in Marseille. Dat zei een bron dicht bij het onderzoek.

"De verdachten, minderjarig, werden zaterdagavond in hechtenis genomen. We zijn in het stadium van de verificaties, we weten nog altijd niet wat het motief was van het gevecht", aldus de bron.

De 15-jarige overleed gisteren nadat hij verschillende keren was gestoken, onder meer in de rug, de borstkas en in de dij. De hulpdiensten konden hem niet meer redden. Een andere jongeman raakte lichtgewond aan de rug en werd naar het ziekenhuis gebracht, dat hij op dit moment al heeft verlaten. Een derde minderjarige kon vluchten en werd teruggevonden in shock.

De tragedie vond plaats in het 10e district van Marseille in het district Saint Loup aan de voet van een sociale woning. Het onderzoek is in handen van de gerechtelijke politie van Marseille.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Filiep Lapeire

    Minderjarig en al een moord op het geweten waar gaat het heen? Sterkte aan alle nabestaanden en vrienden.

Lees meer