3 Marcel Smit
Koen Verheijden Marcel Smit

Exclusief voor abonnees

Vader Ivana Smit: “Ze hebben haar als een stuk vuil over de rand gegooid”

Na twee jaar knokken heeft de familie van fotomodel Ivana Smit eindelijk een sprankje hoop op ‘gerechtigheid voor Ivana’. Haar dood wordt door de Maleisische politie nu, in het derde onderzoek, beschouwd als een moord. Maar de prijs is hoog. “We gaan eraan kapot.”

Ivana’s urn staat op het dressoir bij een kaarsje en verse rozen. Volgende week zaterdag is het twee jaar geleden dat ze werd gevonden in Kuala Lumpur. Ze was 42 meter gevallen vanaf het balkon van Alex en Luna Johnson. In die twee jaar was er nooit ruimte om te rouwen en dat heeft diepe wonden geslagen. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Thomas Anderson

    Diane alleen wetsdokter kan overlijden vaststellen al de rest is horen zeggen!

  • Diane Bernaerts

    "Mijn dochter is overleden aan een overdosis, maar hij heeft haar van het balkon gegooid": zelfs als dat zo is, zijn ze hoogstens schuldig aan het verbergen van een lijk, niet aan moord. Iemand die al overleden is, kan je nu eenmaal niet vermoorden. Die familie moet zich er helaas eindelijk eens bij neerleggen dat hun dochter geen engeltje was en ze vrijwillig drugs nam.

Lees meer