4 De technische recherche doet onderzoek aan het metrostel.
EPA De technische recherche doet onderzoek aan het metrostel.

Verdachte (20) opgepakt na dodelijke steekpartij metro Rotterdam

De Nederlandse politie heeft een 20-jarige Rotterdammer opgepakt na de fatale steekpartij van vanochtend in metrostation Capelsebrug. Het incident kostte een man van dezelfde leeftijd uit de plaats Lekkerkerk (nabij Rotterdam) het leven. 

Getuigen hebben verklaard dat de mannen voor het steekincident onenigheid hadden. De steekpartij vond plaats op het perron van het metrostation aan het Abram van Rijckevorselplein in Rotterdam. Op het moment van de steekpartij was het behoorlijk druk.

Reizigers en getuigen werden opgevangen door slachtofferhulp. De man uit Lekkerkerk is nog gereanimeerd, maar die hulp mocht niet meer baten. De politie heeft de hele dag gespeurd naar de verdachte, die uiteindelijk maandagavond werd aangehouden. De steekpartij is vastgelegd door camera's op het station.

4
ANP
4
ANP
4
ANP

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer