5 Republikeinse leden van het Congres en Huis van Afgevaardigden juichen president Trump toe.
EPA Republikeinse leden van het Congres en Huis van Afgevaardigden juichen president Trump toe.

Exclusief voor abonnees

Waarom de Republikeinen zich achter Trump blijven scharen

Zelfs Republikeinen die zich onafhankelijk van Donald Trump opstelden, scharen zich achter hem, nu de presidentsverkiezingen naderen. Toch zijn er eenlingen die het wél tegen hem durven op te nemen.

Je hebt 1% van dit artikel gelezen

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mario Cannas

    Voor de aanhangers van Trump hier hun lof uiten....gelieve eerst de cijfers en feiten te bestuderen. De goede economie is al ingezet door de vorige president. De lage werkloosheid manifesteert zich vooral in de laag betaalde jobs....industriejobs echter verdwijnen. De loonkloof is gigantisch geworden. De belastingverlaging heeft niet het gehoopte resultaat opgeleverd. De hoge inkomens zijn er veel beter van geworden. En dan te zwijgen over die astronomische staatsschuld. Dat is geen beleid.

  • Joery Goubert

    Democraten zijn niet met het volk bezig. Ja met Trump te dwarsbomen. Dat zegt veel van deze partij. Top president. Niet zoals hier de VLD N-VA weeral in de rug aan het schieten zijn op federaal vlak. Volgende verkiezingen gedaan met VLD. Bende lafaards!!!!! Vlaams belang haalt en zal de verkiezingen winnen bij de volgende verkiezingen.

Lees meer